Yritystilaisuudet vesillä ja veden äärellä

Asiakastilaisuus, kokous, juhla, koulutusta tai vain rentoa yhdessäoloa. Vesillä tai veden äärellä. Muutamalle hyvälle ystävälle tai tuhannelle kutsuvieraalle. Kesällä tai talvella. Suomen saaristo tarjoaa tapahtumallesi puitteet, joista muualla voidaan vain haaveilla.

Vesillä tai veden äärellä

Voit järjstää tilaisuutesi saariston rauhassa tai pian satavuotiaalla saaristohuvilalla lähes keskellä Helsinkiä loistavien yhteyksien päässä. Oma erikoisuutensa on Suomenlinna, joka tarjoaa tukikohdaksesi hienoja juhla- ja kokoustiloja.

Vuokraa käyttöösi oma laiva tai laivasto

Laivalla olemme oikeasti irti arjesta. Kokous tai juhla merellä saa aivan oman luonteensa. Vesillä juhla-ateria maistuu tavallistakin juhlavammalta.

Valitse omasi perinteisitä purjealuksista tai aidoista saaristolaivoistamme. Tai anna meidän valita tilaisuuteesi parhaiten sopiva. Tai kokoa kokonainen laivasto - voit järjstää vaikkapa purjelaivaregatan. Leikkimielinen purjehduskisa syntyy jo kahdellakin aluksella, mutta olemme vieneet purjehtimaan jopa tuhat vierasta parillakymmenellä aluksella!

Halutessasi voit valita laivamatkan kohteeksi saariston kartanon tai huvilan, saaren, majakan, rantasaunan tai vaikkapa seikkailun Suomenlinnassa.

Saariston hienoimpia elämyksiä

Saaristosafarimme vie nopealla tai hitaammalla veneellä majakkretkelle tai kalastajatilalle. Tai vain tutustumaan saariston hienoimpiin kohteisiin tai merelliseen Helsinkiin. Ehkäpä pysähdymme matkalla nauttimaan eväsherkuista tai ateriasta saaristoravintolassa. saaristosafari sopii erinomaisesti pienemmälle vaikkapa 5 - 20 hengen ryhmälle.

Ohjelmaa toiveittesi mukaan

Yhdessä tekemistä - saaristossa tai aluksilla. Musiikkiaa, esiintyjiä, kisailuja tai koulutusta. Suunnittelemme ja toteutamme tilaisuuteesi ohjelman itse tai yhdessä kumppaniemme kanssa toiveittesi mukaan. Kerro toiveistasi tai pyydä ehdotus meiltä.


YRITYSTILAISUUDET
ALUKSETAlukset.html
KOHTEETKohteet.html
VALMIIT OHJELMATValmiit_teemat.html
SUOMENLINNASuomenlinna.html
YHTEYDENOTTOTarjouspyynto.html
Tapahtumat
yrityksille
ja ryhmille
Purjealukset
Purjealukset.html
SaaristolaivatSaaristolaivat.html
Villa Andania 
ja muut kohteet 
saaristossaKohteet.html
Veneet, majakka- 
ja saaristo-
safaritSaaristoretket.html
SuomenlinnaSuomenlinna.html
Tarjouspyyntö
ja yhteydenottoTarjouspyynto.html

Tapahtumasi taustana maailman kaunein saaristo

Rapujuhjat merellä tai meren äärelläRapuja.html